Vakkundige renovatie en herstel van voegwerk

Regen, wind, sneeuw, hagel en grote temperatuurswisselingen hebben gedurende de jaren grote invloed op de kwaliteit van het voegwerk van uw bedrijfspand. Kapot voegwerk kan schade aan de bakstenen, schimmel door vochtdoorslag en lekkages veroorzaken. Indien het voegwerk ernstig is beschadigd, is het vernieuwen van het voegwerk vaak de enige oplossing. M.A.S. Geveltechniek is uw partner om elk type voegwerk in uw gevel weer in perfecte staat terug te brengen. We stellen eerst het type voeg vast en het benodigde voegspecie, we hakken en slijpen het oude voegwerk uit de gevel, we reinigen de te herstellen plekken voor een betere hechting en aansluitend brengen we het nieuwe voegwerk vakkundig aan. Voor een blijvend resultaat kunnen we tevens een beschermende impregneercoating aanbrengen.  

 

Spuiten van schadeherstel en verkleurde gevelbeplating

Het verwijderen van het slechte voegwerk is de eerste fase van de renovatie en vereist een grote mate van deskundigheid. Wij hebben alle expertise om dit op vakkundige en verantwoorde wijze te doen. Met professionele apparatuur hakken of slijpen wij het slechte voegwerk machinaal uit, tot op de diepte van de gezonde metselspecie. Een zeer nauwkeurige klus, want er mogen uiteraard geen beschadigingen ontstaan aan het bestaande metselwerk. De keuze van het uithakken of slijpen wordt bepaald door het bestaande voegwerk en de steensoort van de gevel. Voegen die te hard of te smal zijn om uit te hakken worden uitgeslepen. Dit geldt ook voor authentieke panden. Uithakken heeft als voordeel dat het minder stof veroorzaakt dan uitslijpen en het minder tijd kost. Uitslijpen daarentegen is een tijdrovende klus, maar deze methode geeft wel een schitterend resultaat.

 

Wilt u meer weten over het herstellen van voegwerk of een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina.

 

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service