Specialist voor nieuwe en bestaande vliesgevels

Bent u op zoek naar een partner voor het realiseren van een nieuwe vliesgevel of heeft uw bestaande vliesgevel een onderhoudsbeurt nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. M.A.S. Geveltechniek levert, monteert, onderhoudt, renoveert en reinigt alle typen vliesgevels voor nieuwbouw en utiliteitsbouw. Het grote aanbod aan vliesgevelprofielen maakt de meest uiteenlopende geveloplossingen mogelijk: vliesgevels met kunststof profielen, vliesgevels met aluminium profielen en vliesgevels met stalen profielen. We werken onafhankelijk, dus alle merken zijn leverbaar. Per project bekijken we welke oplossing het beste bij uw vliesgevel en uw budget past. Neem contact met ons op voor een gericht advies.

 

5 jaar garantie op vliesgevelherstel

Lekkage, condens en tocht zijn veel voorkomende problemen bij vliesgevels. Oorzaken zijn bijvoorbeeld een opening in de aansluiting boven aan de vliesgevel en de dakrand, een niet goed geïsoleerd profielsysteem of slecht kitwerk. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld om lekkages aan vliesgevels langdurig te verhelpen. Deze methode is al een aantal keren succesvol toegepast. Indien u een onderhoudscontract bij ons afsluit, krijgt u tevens vijf jaar garantie op het herstelwerk. Meer weten over deze unieke vliesgevel herstelmethode? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

 

Voorkom vervanging van uw vliesgevel

De kosten voor vervanging van de vliesgevel zijn vele malen hoger dan periodieke onderhoudskosten. Laat uw vliesgevels daarom met regelmaat controleren en onderhouden. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons onderhoudscontract. Wij geven tijdig aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. U heeft er geen omkijken meer naar en weet zeker dat uw vliesgevel in topconditie blijft.

 

Wilt u meer weten over onze vliesgevels en de garantie of een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina

 

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service