Partner voor al uw ramen, kozijnen en deuren

M.A.S. Geveltechniek levert, monteert, onderhoudt, renoveert en reinigt alle soorten ramen, kozijnen en deuren. Hieronder vallen PH-schuiframenhouten, aluminium en kunststof ramen, draai-kiepramen, schuiframen, kozijnen en deuren inclusief stalen, brandveilige kozijnen en deuren. Ook verzorgen wij het raam- en deurbeslag, hang- en sluitwerk en bijpassende raam- en deurhorren. Voor al uw ramen, kozijnen en deuren bent u bij M.A.S. Geveltechniek aan het juiste adres. 

 

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur

Wilt u vroegtijdig slijtage en defecten aan uw ramen, kozijnen, deuren en schuifpuien voorkomen? Laat deze dan periodiek controleren en onderhouden; wij adviseren om dit een keer per drie jaar te doen. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons onderhoudscontract. Wij geven tijdig aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt, controleren het hang- en sluitwerk, voeren kleine reparaties in de meeste gevallen ter plekke uit, draai-elementen worden gesmeerd en waar nodig opnieuw afgesteld. U heeft er geen omkijken meer naar en weet zeker dat alle elementen weer naar behoren functioneren.

 

Voorkom houtrot

Houtrot is een veel voorkomend probleem in houten kozijnen. Dit kan voorkomen worden door regelmatig onderhoud en schilderwerk. Een aangetast kozijn kunnen we vaak nog duurzaam saneren middels het Window Care Systeem. Vervolgens zorgen wij er met vakkundig schilderwerk voor dat uw kozijnen een goede beschermlaag krijgen en er weer als nieuw uitzien.  

 

Oude PH-schuiframen weer als nieuw

Wij onderhouden al meer dan 20 jaar kunststof schuiframen met het PH-Tech 1250 systeem. Veel schuiframen hebben dit inmiddels verouderde systeem en dit kan veel problemen veroorzaken zoals sterke vervuiling van alle onderdelen, kapotte profielen, lekkage en ook het losraken en uitvallen van de ruiten. We zorgen ervoor dat uw schuifraam weer naar behoren werkt. We controleren en reinigen het hele systeem en kunnen alle defecte elementen vervangen door originele PH-Tech 1250 onderdelen. Zo kan uw oude schuifraam weer jaren langer mee. >> Lees meer over PH-schuiframen

 

Stalen deuren en kozijnen

Naast ons reguliere aanbod zijn wij ook leverancier van een prachtige stalen kozijnen met bijpassende deur, geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De deuren zijn in alle kleuren, maten, gefineerd en met of zonder raam te leveren. Ook zijn ze voorzien van hang- en sluitwerk met politiekeurmerk. De stalen kozijnen en deuren zijn brandwerend tot 60 minuten. Met certificaten voor zowel inbraak en brandveilig van het SKG.

 

Raambeslag, deurbeslag en hang- en sluitwerk

Het onderhoud van beslag van verouderde ramen en deuren wordt vaak vergeten. Bij vervanging van het beslag, streven wij ernaar zoveel mogelijk hetzelfde beslag te plaatsen; in 95% van de gevallen wordt er nog met originele producten gewerkt. Indien hetzelfde beslag niet meer leverbaar is, kunnen wij door ons brede netwerk van inkoopkanalen, altijd een passende oplossing bieden.

 

Wilt u meer weten over onze ramen, deuren en kozijnen of een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina.

 

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service