Onderhoud en beheer

Het onderhoud en beheer van gevels en gevelelementen is een vak apart. Het vereist specialistische kennis en ervaring en gevelprofessionals die de werkzaamheden vakkundig en veilig kunnen uitvoeren. M.A.S Geveltechniek heeft alle benodigde expertise en mankracht in huis. Met onze Onderhoud & Beheer bieden we blijvende zekerheid van perfect onderhouden gevels. Onze gevel onderhoudscontracten bieden u oplossingen op maat en zorgen ervoor dat uw gevels periodiek gecontroleerd en onderhouden worden. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan en kunt u toekomstige vervangingskosten zo laag mogelijk houden. Voor ad hoc klachten bieden we tevens een 24 uur service. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gevels altijd de aandacht krijgen die ze verdienen.

 

Periodiek gevelonderhoud voorkomt problemen en bespaart kosten

Wij houden gevels in topconditie door middel van planmatig en systematisch onderhoud. Op deze manier voorkomt u vroegtijdig slijtage, lekkage en andere defecten aan uw gevelelementen. Wie bieden eenjarige of meerjarige contracten:  

Wij geven tijdig aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. U heeft er geen omkijken naar en weet zeker dat alle elementen weer naar behoren functioneren en uw ramen een frisse en representatieve aanblik behouden. 

 

Klachtenonderhoud door het hele land

Klachtmelding of gevellekkage? Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor u op. We rukken 500 tot 1.000 keer per jaar uit om snel en adequaat hulp te bieden. Onze regionale serviceteams zijn overal snel ter plaatse en zorgen dat het probleem snel en vakkundig wordt verholpen.  

 

Wilt u meer weten over onze gevelonderhoudscontracten, onze klachtenservice of onze dienst Onderhoud en Beheer?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina.

 

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service