Schuifpuien

M.A.S. Geveltechniek levert, monteert, onderhoudt, renoveert en reinigt alle typen schuifpuien, zoals kunststof schuifpuien, aluminium schuifpuien en hardhouten schuifpuien. In kunststof kunnen deze nog worden uitgevoerd als hefschuifpui of parallel kiepschuifpui, in hout en aluminium uitsluitend als hefschuifpui. Alle schuifpuien zijn inbraakwerend en zijn goed geïsoleerd. En vertoont uw oude schuifpui mankementen? Ook voor reparatie en renovatie aan uw schuifpuien bent u bij ons aan het juiste adres. Overal in Nederland. Professioneel, snel, betrouwbaar en tegen een scherpe prijs.

 

Renovatieschuifpuien

Een schuifpui kan meerdere mankementen vertonen, bijvoorbeeld slijtage aan de geleidingsrail en wielen of een lekkage. Vaak is complete vervanging van de schuifpui niet nodig en kan de pui worden gerenoveerd. Dit bespaart u veel tijd en geld! We controleren het hele systeem, vervangen kapotte en defecte elementen, het glas, het hang- en sluitwerk en voorzien de schuifpui van nieuwe sloten met Politie Keur Merk (PKM). Is de schuifpui zelf beschadigd? Wij hebben alle expertise in huis om het kunststof, aluminium en hout ook te repareren. 

 

Voorkom slijtage aan uw schuifpui

Wilt u vroegtijdig slijtage en defecten aan uw schuifpuien voorkomen? Laat deze dan periodiek controleren en onderhouden; wij adviseren om dit een keer per drie jaar te doen. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons onderhoudscontract. Wij geven tijdig aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. U heeft er geen omkijken meer naar en weet zeker dat alle elementen weer naar behoren functioneren.

 

Wilt u meer weten over onze schuifpuien of een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina.

 

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service